×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes wil geen contact met zijn moeder en zus

06.09.2017 -

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, heeft kort gedacht dat zij de reden was van de breuk tussen André en zijn moeder Rachel. Ze had er slapeloze nachten van, vertelt ze.


"Er was eerst wel contact en dat was toen ineens voorbij. Ik had er slapeloze nachten van", vertelt Monique, die naar eigen zeggen eerst niet wist wat er was, in het RTL-programma The Story Of My Life. Ze typeerde die tijd als een 'rotperiode'. "Het maakt je gek. Het is een ontzettend groot verdriet en doet mij ook verschrikkelijk pijn."

André en Monique bleven in het programma zwijgen over de precieze reden van de breuk. André had het over 'discussies die uit de hand zijn gelopen'. Monique zei later dat ook zij en Rachel botsten. "Ik ben nog nooit zo door een volwassen persoon gekwetst", zei ze.

André herhaalde verder dat hij voorlopig geen contact hoeft met zijn moeder en zus Roxeanne. "Het staat niet op mijn planning om het goed te maken."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties