×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams ziek

05.09.2017 -

Robbie Williams heeft het allerlaatste deel van zijn Europese Heavy Entertainment Show-tournee afgeblazen. De Britse zanger is ziek en kan niet optreden, zegt zijn publicist tegen de BBC.


Er stonden nog drie shows in de agenda voordat Robbie even rust kon nemen. Donderdag zou hij optreden in Sint Petersburg en zondag stond nog een concert in Moskou op het programma. Ook een show van Robbie tijdens het muziekfestival New Wave in Sochi gaat niet door.

Robbie toert sinds juni door Europa met zijn Heavy Entertainment Show. Daarbij deed hij begin juli ook Nederland aan met een concert in Nijmegen. In februari en maart volgen nog een aantal shows in Australië en Nieuw-Zeeland.

Afgelopen week onthulde Robbie dat hij kampt met depressies en artritis. Of dat iets te maken heeft met het afzeggen van de shows is niet bekend.

Reacties