×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matthijs van Nieuwkerk lacht om ophef

05.09.2017 -

De storm op Twitter die gisteravond losbarstte over het nieuwe kapsel van Matthijs van Nieuwkerk, heeft veel hilariteit opgeleverd. Ook bij de presentator zelf.


De presentator noemt de commotie van gisteravond: 'Een hilarisch stormpje'. Het kapsel van de DWDD-presentator maakte meer tongen los dan de serieuze onderwerpen die gisteravond in de eerste aflevering na de zomerstop werden besproken: 'Mijn blonde haar, dat lijkt de dagkoers,' constateert van Nieuwkerk: 'Morgen is de opwinding weer voorbij en mijn haar iets grauwer'.

Toch sluit Matthijs niet uit dat hij nog wat langer blond door het leven gaat: 'Zeg nooit nooit. Ik heb nog twee blonde weken om daarover na te denken'.

Foto: © Reni van Maren

Reacties