×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uitdaging voor Daphne Deckers

Een week lang zonder online media

04.09.2017 -

Daphne Deckers staat voor een grote uitdaging. Ze gaat haar leven voor een week compleet omgooien. De echtgenote van Richard Krajicek heeft besloten zeven dagen offline te gaan.


Een week wil Daphne zonder online nieuwsmedia leven. Zonder Instagram, Facebook of online nieuwsmedia. 'Ik ben een echte nieuwsvreter, dus ik ben benieuwd hoe ik dat ga ervaren,' schrijft de presentatrice en schrijfster op Instagram.

Sociale media zijn in de laatste jaren niet meer weg te denken. Elke dag zijn we verbonden met onze telefoons en onze laptops. Veel jongeren zeggen verslaafd te zijn aan social media. Volgens CBS vindt 47% van de jongeren dat sociale media een negatieve invloed hebben op meerdere onderdelen in hun leven. Daphne is van plan een column te wijden aan haar bevindingen.

 

 

Foto: Instagram Daphne Deckers

Reacties