×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Virginia Rens moet in het ziekenhuis blijven

02.09.2017 -

Virginia Rens ligt voorlopig nog in het ziekenhuis. De zwangere echtgenote van Peter Jan Rens werd uit voorzorg opgenomen omdat haar kindje mogelijk te vroeg geboren wordt. Op Facebook schreef Virginia dat ze in het ziekenhuis blijft tot ze is bevallen.


“Mijn vliezen zijn al gebroken met 32 weken en ik heb al 3 centimeter ontsluiting”, legde Virginia uit. “We zitten vandaag op de 33.2 weken inmiddels tien dagen ziekenhuis verder en hopen dat onze dochter tot de 37 weken blijft zitten.”

Virginia, die op 18 oktober is uitgerekend, denkt dat dat moet lukken “als er geen complicaties optreden”. “Verschillende malen zijn er al weeën geweest en hebben we de longrijping en weeënremmers al gehad.”

Volgens de echtgenote van Peter Jan groeit de kleine “verder goed”. Het meisje is het tweede kind voor Virginia en Peter Jan, in de zomer van 2014 verwelkomden ze dochter Djelisa. Virginia heeft daarnaast nog een zoon uit een eerdere relatie, Peter Jan heeft nog een dochter.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Reni van Maren

Reacties