×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen lust Mattie, Domein en Gerard rauw

01.09.2017 -

Giel Beelen staat na twintig jaar bij 3FM te popelen om aan de slag te gaan bij Veronica. En volgens de radio-dj moeten zijn collega's bang voor hem zijn.


''Gerard Ekdom, Domien Verschuuren, Mattie (Valk red.), ik kan ze hebben. Ik lust ze rauw'', zei Giel donderdagavond aan tafel bij Eva Jinek. Volgens de dj moeten zijn collega's 'absoluut' bang voor hem zijn. Met één uitzondering: ''Edwin Evers maakt al jaren een goede show met stabiele luistercijfers.''

Giel kreeg eerder op de dag een rondleiding bij Veronica. Hij vond het fantastisch. ''Ik werd er alleen maar extra opgewonden van.'' Hij verwacht dan ook betere radio te maken, omdat hij 'na jaren in dezelfde studio, met dezelfde mensen' in een nieuwe stimulerende omgeving terechtkomt. Bij Veronica verwacht hij de eigenheid te vinden die hij op een gegeven moment miste bij 3FM.

Beelen herkent zich niet in een opmerking van dj Jeroen van Inkel, die eerder deze week voorspelde dat Giel en de bazen van Veronica binnen een half jaar ruzie zullen hebben. ''Ik ben gevraagd om wie ik ben. Zij vragen mij om radio te maken met een randje en dat vind ik wel lekker.'' De dj zou het dan ook raar vinden als hij juist daarom ontslagen zou worden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties