×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol klaar met 'dikke hotels'

31.08.2017 -

Johnny de Mol wilde graag weer de grens over met bekende Nederlanders, maar was klaar met luxe reizen. Voor Johnny Into The Wild bivakkeerde de presentator dan ook met zijn gasten onder primitieve omstandigheden bij inheemse stammen.


“Het reizen is een cadeautje; BN’ers ergens mee naartoe nemen en ze in een ander daglicht zetten is ook altijd leuk”, zegt Johnny, die eerder met BN’ers de wereld overvloog voor Waar is De Mol?, in De Telegraaf.

“Maar het is niet mijn stijl iets te kopiëren, dus zijn we letterlijk en figuurlijk de jungle ingegaan”, zegt de presentator, die vanaf maandag op de buis is met zijn nieuwe programma. “Ik heb gezegd: áls we het dan gaan doen, dan wordt het zonder luxe. Een auto met een tentje erin; het verblijven in dikke hotels hebben we wel gezien.”

Zeiken

Tijdens de reizen naar landen als Bhutan, Ecuador en Namibië werd Johnny “met de neus op de feiten gedrukt”. “Het is goed om af en toe stil te staan bij hoe makkelijk het is om te zeiken over de file of de regen.”

Dat hij en zijn gasten een paar dagen niet meer konden communiceren met de buitenwereld, ziet Johnny dan ook als iets positiefs. “Als je ziet hoe iedereen vandaag de dag met zijn mobiele telefoon bezig is, laten we dan eens echt een paar dagen naar plekken gaan waar geen bereik is. Waar mensen leven van hetgeen ze om zich heen hebben. Om te laten zien dat het zó ook kan.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties