Placeholder

Alexandra Burke’s moeder Melissa Bell overleden

Melissa Bell is maandag overleden. De Soul II Soul-zangeres werd 53 jaar. Haar dochter, zangeres Alexandra Burke, maakte de dood van Melissa dinsdag bekend.

Alexandra deelde via Twitter een verklaring, waarin de vier kinderen van Melissa “met het grootste verdriet” het overlijden van hun moeder bekendmaken. “Onze prachtige moeder heeft op maandag 28 augustus 2017 vleugels gekregen, een dag die ons leven voor altijd heeft veranderd.”

De kinderen laat ook weten Melissa’s “onvoorwaardelijke liefde, steun, charisma, kracht en moed” nooit te zullen vergeten. “We zijn eeuwig trots en dankbaar dat we haar onze moeder mochten noemen.”

Droom

Bell, die van 1993 tot 1995 deel uitmaakte van Soul II Soul en daarna solo ging, had al jaren nierproblemen. Alexandra bood zeven jaar geleden aan een nier aan haar moeder te doneren, maar daar wilde Melissa niets van weten omdat de operatie complicaties kon veroorzaken waardoor vrouwen niet meer zwanger kunnen worden.

Nadat Alexandra dinsdag de dood van haar moeder wereldkundig maakte, liet ze weten gewoon deel te nemen aan de Britse dansshow Strictly Come Dancing. “Mama was altijd mijn grootste fan en was door het dolle toen ze hoorde dat ik meedoe aan Strictly. Het was haar droom dat ik ooit zou deelnemen en ik weet zeker dat ze wil dat ik doorga.”