×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima en Amalia naar (groot)moeder in Argentinië

30.08.2017 -

Koningin Máxima en prinses Amalia zijn opnieuw afgereisd naar Argentinië. Ze werden maandagmiddag gezien in Buenos Aires, rond 19.00 uur Nederlandse tijd. Hun bezoek is een kleine drie weken na het overlijden van hun (groot)vader Jorge Zorreguieta.


De koningin en haar oudste dochter waren casual gekleed, toen ze door de Argentijnse hoofdstad liepen. Beiden hadden hun haren los. Koningin Máxima ging gekleed in een grijs lederen broek, suede laarzen, witte blouse en mantel van Yves Saint Laurent. Haar dochter droeg een zwarte jeans met witte Nike's en zwarte top met een opvallend collier met smiley. Allebei droegen ze hun twee tassen bagage zelf. De twee zouden een bezoek hebben gebracht aan hun (groot)moeder, María del Carmen Zorreguieta. Haar echtgenoot overleed op 8 augustus op 89-jarige leeftijd, na jarenlange ziekte.

Bron: Royalty-online.nl
Foto: RVD

Reacties