×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruce Springsteen zingt op evenement prins Harry

29.08.2017 -

De mede door prins Harry bedachte Invictus Games beloven ook in Canada een spektakel te worden. Bruce Springsteen maakte maandag bekend dat ook hij op 30 september optreedt tijdens de slotceremonie.


Springsteen noemde het op zijn website “een absolute eer en voorrecht” om op te mogen treden tijdens de slotceremonie. “Bij de Invictus Games gaat het niet alleen om de hindernissen die de deelnemers nemen tijdens de competitie, maar ook om de obstakels die de sporters in hun leven hebben moeten overwinnen.”

Tijdens de slotceremonie deelt Springsteen het podium met onder anderen Bryan Adams en Kelly Clarkson. Ook bij de openingsceremonie zijn grote namen van de partij. Onder anderen Sarah McLachlan en The Tenors treden op 23 september op. De Invictus Games vinden dit jaar plaats in Toronto.

Foto: ANP & Weekend

Reacties