×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé en andere sterren doneren voor Houston

29.08.2017 -

Grote sterren als zangeres Beyoncé, komiek Kevin Hart en acteur Dwayne Johnson hebben duizenden dollars gedoneerd voor de slachtoffers van de orkaan Harvey, die in de Amerikaans staat Texas veel schade heeft aangericht.


Beyoncé steunt haar thuisstad Houston via haar eigen stichting BeyGOOD met een onbekend bedrag. De zangeres liet weten mee te leven en te bidden voor de slachtoffers. ''Ik werk nauw samen met mijn team van BeyGOOD en mijn pastoor om met een plan te komen waarbij wij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen'', zei Beyoncé tegen de lokale krant de Houston Chronicle.

Ondertussen riep Kevin Hart via Instagram bekende sterren op om geld te doneren, nadat hij zelf 25.000 dollar had gedoneerd. ''Laten we echt proberen om levens te redden'', zei hij tegen zijn vrienden in 'machtige posities'. Onder anderen Dwayne Johnson en DJ Khaled gaven gehoor aan de oproep en doneerden hetzelfde bedrag. Verder staat rapper Drake de slachtoffers bij met een onbekend bedrag. Het is niet bekend of de andere sterren als Usher, JAY-Z, Justin Timberlake, Jerry Seinfeld en Dave Chappelle, die Kevin had opgeroepen, van plan zijn geld te geven.

Ook zanger Chris Brown gaf gehoor aan de oproep en deed er zelfs een schepje bovenop. ''Kevin Hart, ik ga jouw uitdaging aan. We moeten samenkomen. Ik doneer 100.000 dollar. Dus dit is voor iedereen in Texas'', zei Brown op Twitter. Countryster Chris Young maakte ook bekend 100.000 dollar weg te gaan geven.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties