×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Claudia de Breij geeft concert voor kinderen met kanker

29.08.2017 -

Met een speciaal benefietconcert in het Utrechtse TivoliVredenburg zamelt Claudia de Breij op 9 oktober geld in voor kankerpatiëntjes en hun ouders. Met de opbrengsten worden ouders financieel ondersteund voor overnachtingen in speciale ouder-kindkamers in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.


Claudia nam als beschermvrouwe van 'Stichting Mag ik dan bij jou' het initiatief voor het concert. ''Kinderen en kanker zijn woorden die ik liever niet in één zin zie. Dat dit af en toe wel gebeurt, is alleen te verdragen als er maximale veiligheid, troost en natuurlijk de allerbeste medische hulp wordt geboden'', aldus De Breij.

Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Céline Janssen en Ernst Daniël Smid treden ook op tijdens het benefietconcert. Kaartjes kosten 45 euro. Hiervan kunnen ouders drie nachten bij hun zieke kind verblijven in een ouder-kindkamer.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties