×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze doorbreekt radiostilte

26.08.2017 -

Wietze de Jager heeft zijn maandenlange radiostilte doorbroken. Een dag nadat bekend werd dat hij definitief vertrekt bij Qmusic is hij fanatiek begonnen met Instagram. De dj deelde in korte tijd negen berichten met beelden van zijn vakantie.


Op de foto's is te zien dat Wietze en zijn vrouw, Qmusic-dj Lieke Veld, samen met hun dochter Juul naar het Indonesische eiland Bali zijn vertrokken. De dj deelt onder meer foto's van zichzelf in een zwembad, op het terras en bij de kitesurfschool. Lieke deelde in de afgelopen dagen ook al enkele beelden van hun reis.

Vrijdag liet Qmusic weten dat Wietze niet meer terugkeert bij de zender. Hij zat sinds mei ziek thuis nadat hij en Mattie Valk met Talpa onderhandelden over een eventuele overgang. Die ging niet door omdat Mattie uiteindelijk liever bij Qmusic bleef. Daarmee kwam een einde aan het succesvolle radioduo. Wat Wietze nu gaat doen, is nog niet bekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties