×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B wil besloten rechtszaak met ex

25.08.2017 -

Mel B heeft de rechter gevraagd de rechtszaak tegen haar ex Stephen Belafonte, die ze beschuldigt van huiselijk geweld, achter gesloten deuren te houden. De 42-jarige zangeres beweert dat Belafonte een mediacircus van de zaak maakt en dat zou hun kinderen niet ten goede komen.


Uit documenten in handen van website TMZ valt op te maken dat Mel B, wier echte naam Melanie Brown is, regelmatig wordt achtervolgd door journalisten en fotografen. Ook als ze haar kinderen naar school brengt. "Stephen mag al die media-aandacht misschien wel leuk vinden, het jongste kind uit ons huwelijk heeft hier nooit om gevraagd", beargumenteert de voormalige Spice Girl aan de rechter.

Bronnen rond Belafonte ontkennen dat de filmproducent munt probeert te slaan uit de mediahype rond de zaak noch dat hij journalisten of fotografen zou tippen over de activiteiten van Brown en de kinderen.

De rechter beslist in september of de zaak wel of niet achter gesloten deuren zal plaatsvinden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties