×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna koopt villa in LA voor 5,8 miljoen

24.08.2017 -

Rihanna heeft een villa in het westen van Hollywood gekocht voor liefst 5,8 miljoen euro. Het optrekje staat in de wijk waar eerder Kendall Jenner woonde.


Ingewijden vertellen TMZ dat de zangeres de koop recent heeft afgerond. De villa telt zes slaapkamers, negen badkamers, een bioscoop en een sportschool. Ook beschikt het nieuwe paleisje van RiRi over een zwembad en een tuin. De totale oppervlakte van het pand, inclusief een gastenverblijf, is ruim 650 m2.

Model Kendall Jenner woonde tot voor kort in dezelfde wijk maar is inmiddels verhuisd. Jenner voelde zich niet meer thuis in de wijk nadat ze een tijd lang was gestalkt en er een flinke som geld was buitgemaakt tijdens een inbraak. De grond rond de nieuwe villa van Rihanna is voor de veiligheid omheind.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties