×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Poort (61) in Expeditie Robinson

23.08.2017 -

Henk Poort is de zestiende kandidaat van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Voorafgaande aan de opnames van het realityprogramma trainde de musicalacteur onder meer op zwemmen, vertelde hij in RTL Boulevard. De 61-jarige Henk Poort is dit seizoen de oudste kandidaat.


''Ik train twee keer in de week. Met mijn trainer had ik een plannetje opgezet om me voor te bereiden op belangrijke onderdelen, op zwemmen bijvoorbeeld'', zegt Henk Poort. Ook vertelde hij dat de kinderen hem ontzettend hebben gemist tijdens de opnames.

Henk zong bij diverse Europese operahuizen en in grote musicals, maar door de rol van Jean Valjean in Les Misérables leerde een breed publiek Henk kennen. Vorig jaar straalde hij als Auschurk in Whatskeburt, de musical, van De Jeugd van Tegenwoordig. Op het moment speelt hij een rol in de soap Nieuwe Tijden, een spin-off van GTST.

Henk neemt het op tegen onder anderen Anouk Hoogendijk, Brace, Shelly Sterk en Soundos El Ahmadi. Dit jaar doen naast een keur aan bekende Nederlanders ook een aantal onbekende landgenoten mee. Hoe het Carlos, Herold, Imke en Marlé afgaat tegen de BN'ers zien we vanaf 7 september.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties