×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes en Monique in Story of My Life

23.08.2017 -

André Hazes en zijn vriendin Monique doen mee aan het vervolg van The Story Of My Life. RTL Boulevard toonde woensdag alvast de eerste beelden van hun transformatie tot stokoude mensen. André wordt in de show geconfronteerd met zijn vriendin op 96-jarige leeftijd.


Vorig jaar keken bijna 1,1 miljoen mensen naar een proefuitzending van het nieuwe programma van RTL 4 waarin bekende Nederlandse stellen zich laten schminken als hoogbejaarde. De show wordt gepresenteerd door Linda de Mol. RTL heeft bij Talpa zes afleveringen besteld van de show die door de producent al aan meerdere landen is verkocht.

In de proefaflevering waren Wesley Sneijder en zijn echtgenote Yolanthe Sneijder-Cabau te zien. In het programma komen levensvragen aan de orde, zoals hoe zie je er uit als je de negentig mag halen? Ben je nog met je partner? Heb je je dromen verwezenlijkt? Wie bleken je echte vrienden te zijn? En wat waren de hoogte- en dieptepunten van je leven?

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties