×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze de Jager naar SBS 6

Nieuwe Shownieuws-presentator

23.08.2017 -

Wietze de Jager zal binnenkort te zien zijn bij SBS 6. De Q-Music DJ, die na een knallende ruzie met zijn collega Mattie Valk plotseling van de radar verdween, gaat volgens zeer betrouwbare bronnen Shownieuws gaan presenteren.


Lange tijd was het stil rond Wietze. Achter de schermen heeft de blonde presentator niet stil gezeten. Zo is hij in onderhandeling met Radio 538 voor een eigen programma, en deed hij dus in het diepste geheim onlangs auditie voor Shownieuws. Volgens insiders is dat zo goed uitgepakt dat Wietze binnenkort mag beginnen. Zijn aanstelling gaat overigens wel ten koste van een ander bekend Shownieuws-gezicht, Kees Tol zal na de zomer niet meer terugkeren bij het showbizzprogramma op de late avond bij SBS 6.

Het hele verhaal rond deze opmerkelijke transfer, en de onrust achter de schermen bij Shownieuws, lees je deze week in de nieuwe Weekend.

Kees Tol presenteert binnenkort zijn laatste Shownieuws.

Foto: Reni van Maren

Reacties