×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro: geen Doutzen, toch trots op lichaam

23.08.2017 -

Romy Monteiro is erg blij met haar eigen lichaam. De musicalster en presentatrice zal zich nooit een supermodel voelen, maar vindt dat ze er zeker mag zijn, zegt ze in een interview met JFK waarvoor ze een sexy fotoshoot deed.


"Ik dacht van tevoren: oei, de shoot komt eraan, ik moet wat minder snoep eten. Dat was niet helemaal gelukt, maar ik dacht: ik ga er gewoon naartoe. Ik ben in shape, gezond, slank", aldus Romy. "En ja, ik heb hier en daar een vormpje, maar daar is toch niks mis mee? Toen ik de foto’s zag, dacht ik: prachtig! Ik zal me nooit een Doutzen voelen in lingerie, maar ik mag er zijn en ben trots op mijn fitte lichaam."

Romy wilde eens een 'sensuele, vrouwelijke en volwassen kant' van zichzelf laten zien. "Ik vind de foto’s in de JFK-shoot erg mooi, omdat ze een beetje arty zijn en niet zo gemaakt of gepolijst. Er is geen nephaar, geen nepwimpers. Het is heel puur."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties