×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brian Austin Green en Megan Fox willen vijfde kind

23.08.2017 -

Brian Austin Green wil graag een vijfde kind. De 44-jarige acteur wil na vier zoons graag een dochter, zo vertelde hij.


“Ik heb nu vier jongens, met een vijfde hebben we een basketbalploeg. Dat zou geweldig zijn”, zei de acteur tegen Hollywood Pipeline. “Maar ik wil een meisje, ik wil echt graag een meisje.” Met Megan kreeg Brian drie zoons, Noah (4), Nodhi (3) en Journey (1). Uit een eerdere relatie heeft hij nog een vijftienjarige zoon, Kassius.

Ook Megan lijkt wel te porren voor een nieuwe Green-telg. Via Instagram bedankte ze Brian voor zijn ‘tieneridolen-dna’. “Bedankt dat je jouw dna wilde doneren zodat we onze droom waar kunnen maken: onze eigen kolonie van tieneridolen”, schreef de 31-jarige actrice bij een oude foto van haar geliefde.

Of er echt een vijfde kind komt, weet Brian zo net nog niet. “Ik ben bang dat als we het proberen, het weer een jongen wordt”, gaf de acteur toe. “En ik weet niet of ik klaar ben voor vijf kinderen. Dat zijn er heel veel.”

 

 

Thank you for donating your DNA to the shared dream of birthing our own colony of teen heart throbs. #mcm #colonymission

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties