×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim-Lian, Tim en Sharon in jury Songfestival

22.08.2017 -

Kim-Lian van der Meij, Tim Douwsma en Sharon Doorson vormen dit jaar de vakjury van het Junior Songfestival. Zij bepalen welke act Nederland mag vertegenwoordigen in Georgië tijdens de vijftiende editie van de kindereditie van het Eurovisiesongfestival, meldt AVROTROS.


"Kim-Lian, Tim en Sharon hebben al veel bereikt in hun muzikale carrière", zegt presentatrice van het Junior Songfestival Romy Monteiro. "Zij weten hoe het is om op een podium te staan en op te treden voor publiek. Het is en blijft toch een heel avontuur voor de kinderen. Deze juryleden kunnen de acts fantastisch adviseren en ik heb het volste vertrouwen in hun oordeel."

Behalve de vakjury is er ook nog een jury met voormalig Junior Songfestival-winnaars. Die mag na de halve finale een wildcard voor de finale uitdelen aan een al afgevallen act.

De halve finales vinden plaats op 2 en 9 september. Op 16 september is de finale.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: AVROTROS

Reacties