×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Jessica Parker ondersteboven van eclips

22.08.2017 -

Sarah Jessica Parker kon haar enthousiasme voor de zonsverduistering maandag niet onderdrukken. De 52-jarige actrice plaatste op Instagram een reeks filmpjes van haar beleving van de zoneclips.


"We zijn officieel eclipsjagers", grapt de Sex And The City-actrice die de zonsverduistering bekeek vanaf een boot op een meer in de Amerikaanse staat South Carolina. Op de video's is te zien is hoe Parker enthousiast vertelt wanneer de maan langzaam voor de zon schuift en het kortstondig donker wordt. "Niet kijken zonder eclipsbril!", waarschuwt de actrice haar medepassagiers en volgers.

Op het moment van de verduistering is Parker ondersteboven en zegt hardop: "Oh mijn God. Het gebeurt, het gebeurt echt! Daar is de corona!". Ook haar echtgenoot, acteur Matthew Broderick, was aanwezig op de boot.

Maandagmiddag was in grote delen van de Verenigde Staten een volledige zonsverduistering zichtbaar. Veel sterren plaatsen foto's of twitterden over het zeldzame fenomeen.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties