×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes vloekt flink wat in reallifesoap

21.08.2017 -

André Hazes jr. waarschuwt dat hij in zijn nieuwe reallifesoap “best grof is. Ik ben af en toe ook een vloeker. Je krijgt alles te zien behalve de slaapkamer.”


Volgens André wordt het een enerverende ervaring om met zijn leven mee te kijken. “Ik zit niet de hele dag op de bank met mijn hand in mijn broek. Kijkers gaan helemaal mee met mijn drukke agenda,” zo laat hij weten aan BuzzE.

Er zitten ook beelden van zijn zoon in de reallifesoap, die vanaf vrijdag 1 september op SBS te zien is. “Hij doet niet veel meer dan liggen en lachen en mooi zijn”, grinnikt Hazes. “Maar ik ben blij dat er beelden van hem in de serie zitten. We zijn heel open en puur, of we hopen dat in elk geval te zijn.”

Tijdens de serie is te zien hoe Hazes zich voorbereidt op zijn concerten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties