×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Denzel Washington heeft zin in terugkeer op Broadway

21.08.2017 -

Denzel Washington staat volgend jaar weer op Broadway. De Hollywood-acteur, die in 2014 voor het laatst te zien was op het toneel, neemt vanaf maart de rol van Hickey in The Iceman Cometh voor zijn rekening.


“Ik heb er zin in terug te keren op Broadway”, zei Denzel tegen The New York Post. De acteur noemt The Iceman Cometh een “geweldig toneelstuk”. Hij kijkt uit naar de samenwerking met George Wolfe, die het stuk dit keer regisseert.

De rol van Hickey, die wordt gezien als bijzonder uitdagend, werd eerder vertolkt door onder anderen James Earl Jones en Nathan Lane. De laatste keer dat The Iceman Cometh op Broadway stond, speelde Kevin Spacey de handelsreiziger die eenzame barklanten van de fles af wil helpen.

Denzel stond drie jaar geleden voor het laatst op Broadway. Toen vertolkte hij Walter Lee Younger in A Raisin In The Sun.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties