×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Koolhoven's middelvinger populair op Twitter

20.08.2017 -

Twitter leeft dit weekeinde massaal mee met regisseur Martin Koolhoven. De maker van hits als Brimstone en Oorlogswinter blesseerde vrijdag de middelvinger van zijn rechterhand ernstig toen hij in Noorwegen uitgleed tijdens een wandeling op een rots.


Koolhoven deed op Twitter in beeld en woord met veel zelfspot verslag van zijn pijnlijke ziekenhuisbezoek. “Up yours,” plaatste hij als tekst bij een röntgenfoto van zijn opgestoken middelvinger.

Dit leidde tot een stormvloed aan steunbetuigingen op het sociale medium. De regisseur kreeg de afgelopen twee dagen honderden reacties van mensen die hem sterkte en beterschap wensen. Onder meer Georgina Verbaan, Loek Peters, Daniel Lohues en Nico Dijkshoorn probeerden de succesvolle filmmaker een hart onder de riem te steken.

“Schat, vraag betere pijnstillers,” adviseert columnist Stella Bergsman. “Zo voelt het om een Koolhoven-personage te zijn, vrees ik #methodwriting,” grapt filmproducent en oud-Filmacademie-genoot Robin Peeters. “You should have seen the other guy,” relativeert Job ter Burg, de vaste editor van Koolhoven.

De regisseur moet vanwege de blessure drie weken met zijn vinger in een spalk lopen.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties