×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Michelle Obama in nieuwe Will & Grace'

20.08.2017 -

Michelle Obama vertolkt een rol in de doorstart van de hitserie Will & Grace. Dat melden diverse Amerikaanse homosites zaterdag op basis van bronnen dichtbij de serie. Het is nog onduidelijk wat voor rol de populaire ex-First Lady gaat spelen. “Maar Michelle is voor veel in”, stellen de bronnen.


De serie Will & Grace gaat over de vriendschap tussen een succesvolle gay advocaat (Eric McCormack) en zijn neurotische beste vriendin (Debra Messing). De reeks liep tussen 1998 en 2006 acht seizoenen en won tientallen prijzen, waaronder een aantal Emmy’s.

Will & Grace was in het Amerikaanse medialandschap baanbrekend omdat een homoseksuele man zo’n prominente hoofdrol had. Toen het Witte Huis zich onder president Obama uitsprak vóór een invoering van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in de VS, refereerde vicepresident Joe Biden ook expliciet aan de serie.De makers werken aan een doorstart van de populaire serie, die komend najaar op televisie komt. Het plan om na ruim tien jaar een nieuwe reeks Will & Grace te maken ontstond nadat een kort filmpje waarin Will & Grace zich vorig jaar uitspraken tegen toenmalig presidentskandidaat Donald Trump een enorme hit werd op internet.

Het is niet de eerste maal dat Michelle Obama te zien is in een succesvolle komedieserie. Eerder speelde zij al zichzelf in Parks & Recreation, een hilarische serie over de afdeling parken van het slaapdorp Pawnee.

De aankondiging van de aanwezigheid van Michelle Obama in de serie komt na eerder nieuws dat een ander personage uit de oude serie niet meer terugkeert. Actrice Shelley Morrison, die de vaste rol van de allochtone huishoudster Rosario vertolkte, heeft laten weten van haar pensioen te genieten. De 80-jarige ster maakte nog wel even haar opwachting in het anti-Trump-filmpje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties