×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Channing Tatum gaat regisseren

19.08.2017 -

Hollywoodster Channing Tatum heeft plannen om te gaan regisseren. Dat vertelde de acteur tijdens zijn bezoek aan Amsterdam. Met zijn vaste zakenpartner Reid Carolin werkt hij momenteel aan een script dat hij zelf wil gaan verfilmen. Het wordt de eerste maal dat de ster achter de camera kruipt.


“Ik wil er nog weinig over kwijt, we staan nog aan het begon van het hele traject”, aldus Tatum. “Maar hopelijk wordt het zo goed als we voor ogen hebben. Het wordt een liefdesverhaal, maar niet op een traditionele manier. We willen het genre opnieuw proberen uit te vinden. Net zoals Magic Mike ook niet het soort film was waar je aan denkt als je zegt dat een film over strippers gaat.”

De 37-jarige acteur kan verder nog geen details geven. Tatum is dit weekeinde in Amsterdam voor de promotie van zijn nieuwe misdaadkomedie Lucky Logan, waarin hij een van twee arme broers speelt die een grote overval op een racecircuit plannen.

De Hollywoodster is sinds de geboorte van zijn dochter, nu bijna vier jaar geleden, naar eigen zeggen selectiever geworden in het kiezen van zijn filmprojecten. “Ik wil alleen maar dingen maken waar ik in geloof. Het moet echt een heel leuk project zijn wil ik daarvoor maandenlang van huis zijn.” Logan Lucky draait vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen.

Reacties