×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victor Mids concentreert zich liever op Nederland

19.08.2017 -

Victor Mids ziet voor zichzelf nog niet zo snel een glansrijke carrière in het buitenland in het verschiet. Hoewel hij al een Duitse versie van zijn show Mindf*ck heeft gemaakt, blijft het door voorlopig bij, denkt de illusionist.


"Het Duitse avontuur was supergaaf en daar ben ik ook supertrots op", zei Victor vrijdagavond in Jinek. "Maar het was ook heel erg inspannend, ook omdat ik de taal niet goed beheers."

Het liefst concentreert Victor zich daarom ook op zijn Nederlandse programma. Mogelijk komt de rest van de wereld dan later. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt om mondiaal te denken, maar alles op zijn tijd", aldus Victor.

Mindf*ck kreeg afgelopen tv-seizoen een kans op de zaterdagavond op NPO 1 en dat bleek een schot in de roos. Naar de afleveringen van het AVROTROS-programma keken telkens ruim twee miljoen mensen.

Bron: © ANP

Reacties