×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes stelde huwelijk al twee keer uit

18.08.2017 -

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik hebben hun voorgenomen huwelijk al twee keer uitgesteld. Haar zangcarrière heeft voorlopig voorrang, vertelt de zangeres.


"Het huwelijk hebben we inmiddels al twee keer verplaatst en grote kans dat er nog een derde keer aan zit te komen ook", lachte Roxeanne, die hoopt dat dat laatste niet uitkomt in RTL Boulevard. "Dat moet niet gebeuren. Ik heb het er ook met Erik over gehad van: 'hé dit is ook belangrijk, we moeten het wel gaan regelen'."

De 24-jarige Roxeanne werd eerder dit jaar ten huwelijk gevraagd door Erik, die bij haar platenlabel werkt. De twee hebben sinds eind vorig jaar een relatie. De trouwerij staat nu volgend jaar herfst gepland.

Bron: ANP
Foto: Instagram Roxeanne Hazes

Reacties