×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriendin Robin Thicke in verwachting

18.08.2017 -

Robin Thicke wordt opnieuw vader. Zijn vriendin April Love Geary maakte donderdag via Instagram bekend dat ze in verwachting is van een dochter. Het is het eerste kind van de twee, die drie jaar met elkaar een relatie hebben.


"Robin en ik zijn ontzettend blij om met jullie het goede nieuws te delen dat we een kindje krijgen!", schreef de 22-jarige Geary onderaan een foto van een echografie van de baby. Geary is uitgerekend op 1 maart 2018, wat de 71e verjaardag van de in 2016 overleden vader en acteur van Robin, Alan Thicke, zou zijn geweest.

Het is het tweede kind voor de 40-jarige zanger die een 7-jarige zoon heeft, genaamd Julian Fuego Thicke, met zijn ex-vrouw Paula Patton. Ingewijden laten weten dat Julian "superblij is een zusje te krijgen". De zanger scheidde in 2015 na een relatie van 21 jaar en een huwelijk van 9 jaar met Patton. Over de voogdij van zoontje Julian liggen de twee momenteel juridisch in de clinch.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties