×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink en Christina Aguilera leggen ruzie bij

17.08.2017 -

Pink heeft haar vete met Christina Aguilera bijgelegd. Dat vertelt de 37-jarige zangeres op Twitter in reactie op een fan. De twee zangeressen kregen in 2001 bonje met elkaar tijdens de opnamen van het nummer Lady Marmalade.


Volgens de fan was het onterecht dat Pink recent een MTV Video Music Award had gewonnen en dat de videoclip Lady Marmalade haar laatste goede clip was. Pink was het daar niet mee eens: "Ik wil de aandacht vestigen op een fenomeen van de afgelopen tien jaar, namelijk dat we niet meer blij voor elkaar kunnen zijn", schreef Pink. "Ik hou van Christina, we hebben het bijgelegd", vervolgde de What About Us-zangeres die oproep om aardiger voor elkaar te zijn.

De vermeende ruzie tussen de twee zangeressen begon voorafgaand aan de opnamen van het nummer Lady Marmalade, samen met Mya en rapster Lil' Kim. De baas van de platenmaatschappij wilde dat Aguilera het leeuwendeel van de song zou zingen. Pink was het daar niet mee eens en liet dat tijdens een vergadering waar Aguilera bij was weten. "Ik zei tegen die platenbaas: Hoi, leuk je te ontmoeten, maar zij gaat niet alles zingen", onthulde Pink over het incident tijdens een interview in 2009 op zender VH1.

Christina Aguilera heeft het bijleggen van de ruzie nog niet bevestigd.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties