×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie herdenkt sterfdag Elvis Presley

17.08.2017 -

Elvis Presley is dinsdag 40 jaar na zijn dood door zijn dochter Lisa Marie Presley en voormalige echtgenote Priscilla Presley herdacht. De ceremonie vond plaats op het landgoed Graceland van de in 1977 overleden zanger.


"Het is iets dat voor altijd bij je blijft", zegt de 47-jarige dochter Lisa Marie tegen Variety over het overlijden van haar wereldberoemde vader. "Tegelijkertijd maak ik dingen mee die hij destijds ook meemaakte en kan ik me relateren aan de obstakels en ongerustheid die hij had", vervolgt ze.

Tijdens de herdenking droeg ze een fakkel en stak samen met familie, vrienden en fans kaarsjes aan voor de Jailhouse Rock-zanger. Ruim 50.000 mensen waren aanwezig bij de wake.

Elvis Presley stierf op 16 augustus 1977 aan een hartaanval. Hij ligt begraven naast zijn ouders en grootouders op zijn landgoed Graceland in Memphis, in de Amerikaans staat Tennessee. Het landgoed is vandaag de dag een museum en werd in 1991 tot nationaal monument uitgeroepen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties