×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans van der Togt opnieuw behandeld wegens drankverslaving

16.08.2017 -

Hans van der Togt is opnieuw behandeld aan zijn drankverslaving. De voormalig presentator dronk een tijdje geen druppel meer maar kreeg een terugval.


"Ik heb de verslavingszorg in Friesland gebeld en gezegd dat ik weer een probleem had en dat ik helaas weer was gaan drinken maar dat ik er wel heel graag vanaf wilde en of ze me konden helpen", aldus Hans in Shownieuws. "En dat hebben ze op een uitstekende manier gedaan."

Een speciale pil biedt nu uitkomst. "Daardoor heb je geen behoefte meer aan alcohol en je kan dan rustig één a twee glaasjes, drie glaasjes hoogstens, per dag drinken. Dat helpt mij heel goed."

Vorig jaar december zei Hans dat hij gestopt was met drinken. De voormalig quizmaster tikte daarvoor soms twee flessen wijn per dag weg.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties