×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry's vriendin kijkt op naar haar moeder

16.08.2017 -

Meghan Markle is hard op weg om een (stijl)icoon te worden, maar ze heeft genoeg vrouwen tegen wie ze zelf opkijkt. Ze laat Glamour weten dat haar moeder, Doria Ragland, een van die vrouwen is.


De omschrijving die Markle van haar moeder geeft, lijkt een complete tegenstelling met het beeld dat bestaat van Meghan zelf. Zo staat de vriendin van de Britse prins Harry bekend als iemand die altijd van top tot teen verzorgd is en daarmee erg lijkt op de door haar gespeelde Rachel Zane uit de hitserie Suits. Haar moeder is, zo doet Meghan uit de doeken in het blad, een yogalerares met dreadlocks en een neuspiercing. Dat in combinatie met haar werk maakt Ragland zo geliefd bij haar dochter. "Mijn moeder doet veel werk voor de gemeenschap, ze zet zich vooral in voor ouderen. Aan de ene kant zorgt ze al een leven lang voor anderen, aan de andere kant is mijn moeder een echte vrije ziel."

Het lijstje van Meghan bestaat verder uit echte 'powervrouwen'. Zo roemt de actrice onder anderen primatoloog Dian Fossey, oud-minister Madeleine Albright, zangeres Joni Mitchell en actrice Julia Roberts.

Reacties