×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chantal Janzen krijgt wildcard voor Televizierring

16.08.2017 -

Vijf tv-programma’s hebben een wildcard gekregen om dit jaar ook kans te maken op een Gouden Televizier-Ring. Het gaat om Boer zoekt vrouw Internationaal (KRO-NCRV), Chantal blijft slapen (RTL 4), Helemaal het einde (RTL 4), Mindf*ck (AVROTROS) en Moordvrouw (RTL 4).


De programma’s mogen volgens de redactie van het organiserende omroepblad Televizier niet ontbreken op de de lijst voor de televisieprijs omdat ze een ongekend kijkcijfersucces waren of de gemoederen thuis bezighielden. Eerder werd al bekend welke twintig programma’s in de voorrondes de meeste stemmen hadden gekregen van het Nederlandse publiek.

Het is het derde jaar dat wildcards zijn uitgedeeld. Vanaf komende dinsdag zijn de stembussen voor de 52ste Gouden Televizier-Ring geopend. De uitreiking is op 12 oktober.

Reacties