×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton in de bres voor familievriend Donald Trump

16.08.2017 -

De vrouwen die Donald Trump beschuldigden van aanranding, waren uit op geld en beroemdheid. Dat stelt Paris Hilton in een interview met Marie Claire.


"Als er iets gebeurt, komen er altijd opportunisten bovendrijven", stelt Paris, wier familie al jarenlang bevriend is met de huidige president. "Dus ik geloof er niets van. En ik weet zeker dat ze eigenlijk probeerden iets met hem te krijgen."

De beruchte 'grab them by the pussy'-uitspraak van Trump stoort de socialite ook niet, zo blijkt uit een voorproefje van het artikel dat de journalist op Twitter deelde. "Ik heb mannen gekke dingen horen zeggen. Veel erger dan dat. Als mensen zich niet realiseren dat ze opgenomen of gefilmd worden, dan zeggen ze nu eenmaal dingen. Zeker een vent."

Bron: © ANP

Reacties