×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Was Jan Sonja Bakker niet trouw?

16.08.2017 -

Na slechts vier jaar getrouwd te zijn, kwam er afgelopen week een eind aan het huwelijk van Sonja Bakker en Jan Reus. In Nederland dacht iedereen dat de dieetgoeroe helemaal gelukkig was met haar Jan. Maar op Ibiza, worden juist heel andere verhalen gehoord.


Het nieuws over de scheiding van Sonja Bakker en haar man Jan Reus deed de afgelopen week heel wat stof opwaaien. Het stel, dat elkaar in 2013 op Ibiza het jawoord gaf, leek tot dat moment naar de buitenwereld toe heel gelukkig met elkaar.

Dat veranderde toen Sonja met een verklaring naar buiten kwam waarin ze duidelijk maakte dat zij het besluit had genomen weg te gaan bij Jan.

Op Ibiza, waar het stel een woning heeft en waar Jan appartementen en een boot verhuurt, doen echter andere verhalen de ronde. Daar wordt er gewezen op de grote tegenstellingen tussen Sonja en haar man Jan. Waar Sonja Bakker van haar naam zelfs het werkwoord sonjabakkeren wist te maken en probeerde zo gezond mogelijk te leven, zou Jan er juist een andere levensstijl op na houden. Hij houdt van een borrel, is dol op feestjes en met eten minder streng in de leer dan Sonja. Er gaan zelfs geruchten dat de nu 54-jarige ondernemer het zo nu en dan niet zo nauw nam met de huwelijkse trouw.

Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend die woensdag in de winkel ligt.

Foto: Bruno Press

Reacties