×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OG3NE gaat weer optreden na dood van moeder

15.08.2017 -

Ruim een maand na de dood van hun moeder kijken de zusjes van OG3NE langzaam maar zeker weer naar de toekomst. Woensdag staat hun eerste optreden op het programma.


"Voorzichtig pakken we de draad weer op en hoewel we niets liever doen dan optreden, zal 't toch moeilijk worden", schrijven Lisa, Amy en Shelley Vol op Instagram. Ze delen er een foto bij van de tatoeages die ze samen met hun ouders op hun pols lieten zetten. Sinds kort prijkt daar een tattoo van het symbool voor DNA. "Zoveel steun aan onze gezinstattoo", aldus OG3NE.

De moeder van de zussen, Isolde, overleed vorige maand aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Isolde was ook de inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, het liedje waarmee OG3NE Nederland afgelopen mei vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival.

Foto: Instagram

Reacties