×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rik van de Westelaken presenteert nieuwe Vermist

15.08.2017 -

Rik van de Westelaken gaat Team vermissingen presenteren. SBS6 blaast het TROS-programma Vermist dit najaar nieuw leven in, nadat het opsporingsprogramma in 2015 van de buis verdween.


Van de Westelaken, die vorig jaar zomer van de NOS overstapte naar SBS, wordt bijgestaan door Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem en misdaadjournalist Jens Olde Kalter, maakte SBS bekend. Zij maken reportages op locatie en komen soms tijdens de live-uitzendingen langs om in de studio over de vermissingen te praten.

Bij SBS wordt momenteel “hard gewerkt” aan Team vermissingen, licht een woordvoerder toe. Het programma, dat vanaf 11 oktober te zien is, gaat samenwerken met Hart van Nederland. “Daarin komen oproepen bijvoorbeeld nog eens langs, of wordt een update gegeven.”

Bron: © ANP

Reacties