×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charles Aznavour krijgt eindelijk ster op Walk of Fame

14.08.2017 -

Charles Aznavour, de 93-jarige Franse chansonnier, krijgt op donderdag 24 augustus een koperen ster in het plaveisel van Hollywood, op de zogenoemde Hollywood Walk of Fame.


Aznavour, die nog steeds overal ter wereld volle zaken trekt en voor de rest van dit jaar nog zeker acht concerten in diverse landen op zijn programma heeft, wordt geëerd in de categorie Live Performance (hoewel hij ook enkele filmrollen speelde).

De megaster verdient de onderscheiding dubbel en dwars, vinden de initiatiefnemers, want hij is ,,wereldwijd geliefd door mensen van alle generaties''. Zijn loopbaan duurt nu al meer dan zeventig jaar en de kleine man met het unieke geluid schreef 1300 van zijn chansons helemaal zelf.

Reacties