×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Sonja Bakker nooit officieel getrouwd met Jan'

14.08.2017 -

Sonja Bakker en Jan Reus hebben hun huwelijk nooit officieel gemaakt. Dat beweert een ingewijde maandag in De Telegraaf. De dieetgoeroe maakte vorige week bekend dat zij en Jan na vier jaar uit elkaar gaan.


“Tot een echt jawoord én een trouwboekje is het nooit gekomen”, aldus de bron, die in 2013 bij het grote huwelijksfeest was dat Sonja en Jan op Ibiza gaven. “Het was een drie dagen durend feest dat ze volgend jaar wilden gaan overdoen.” De gewichtsconsulente zou in Nederland wel een samenlevingscontract op hebben laten stellen.

Sonja en Jan maakten woensdag bekend “na veel te hebben nagedacht” het “moeilijke besluit” genomen te hebben uit elkaar te gaan. “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk heeft de dieetgoeroe nog twee zoons.

Bron: © ANP
Foto: © Reni van Maren

Reacties