×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Vermist' keert terug, maar zonder Jaap Jongbloed

14.08.2017 -

Vermist keert komend najaar terug op televisie. Het opsporingsprogramma, dat van 1996 tot 2015 te zien was op NPO 1, wordt door SBS6 nieuw leven ingeblazen. De eerste live-uitzending is op 11 oktober, meldt het AD.


“Het is heel fijn dat er weer aandacht komt voor vermiste personen”, zegt Jaap Jongbloed, die het programma jarenlang presenteerde maar niet mee verhuist naar SBS. Wie het vernieuwde Team vermissingen wel gaat presenteren, is nog niet bekend.

Het team dat Vermist maakte voor de TROS is tot vreugde van Jongbloed wel betrokken bij Team vermissingen. “Ik weet dat het programma bij Loes in goede handen is”, zegt hij over voormalig Vermist-eindredacteur Loes Leeman.

Bron: © ANP
Foto: © Reni van Maren

Reacties