×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Katy Perry en Orlando Bloom weer samen'

14.08.2017 -

Het lijkt erop dat Katy Perry en Orlando Bloom weer een stelletje zijn. De 32-jarige zangeres en de 40-jarige acteur waren zaterdagavond bij een concert van Ed Sheeran in Los Angeles en de twee hadden het wel erg gezellig.


''Het leek er echt op alsof ze weer samen zijn'', vertelt een ooggetuige. ''Ze knuffelden een groot gedeelte van de avond. Ze zat ook bijna de hele avond op zijn schoot en ze kusten.'' De meeste concertgangers herkenden het stel niet doordat ze allebei een zwart petje droegen.

Perry en Bloom waren ongeveer een jaar samen toen ze afgelopen februari aankondigden uit elkaar te gaan. Insiders vertelden toentertijd dat ze nog steeds van elkaar houden en dat heel goed zou kunnen dat ze in de toekomst weer bij elkaar zouden komen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties