Sinéad O’Connor haalt uit naar manager

In twee lange posts op Facebook beschuldigt Sinéad O'Connor haar manager van fraude en andere criminele activiteiten. Ook schrijft ze aan Bruce Garfield dat ze hem naar de gevangenis zal sturen wegens "het vier keer faciliteren van mijn zelfmoord."

In de warrige berichten laat ze weten dat ze de manager heeft ontslagen en aanklaagt "namens alle dode en opgelichte muzikanten van wie de managers het niet de moeite vonden voor ze te zorgen."

Sineád bedankt "de lieve mensen op Facebook" voor hun steun en laat weten dat ze het ziekenhuis heeft verlaten en het goed met haar gaat. Ze vertelt ook dat dokters tot de conclusie zijn gekomen dat ze geen bipolaire stoornis heeft, maar lijdt aan depressie en PTSD. Eerder behandelend artsen zouden onverantwoord met haar om zijn gegaan en haar in één keer van haar medicijnen hebben afgehaald, wat haar inzinking van vorige week zou hebben veroorzaakt.

De zangeres plaatste toen een twaalf minuten durende video op Facebook waarin ze vertelde te kampen met suïcidale gedachten.