×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Atsma staat niet te springen om Hollywoodster te worden

10.08.2017 -

Barry Atsma vindt het mooi meegenomen dat hij inmiddels diverse kleine acteerklussen over de grens heeft, maar wat hem betreft blijft het daarbij. "Ik hoef niet zo nodig wereldberoemd te worden. Lokaal beroemd is al hartstikke leuk", zegt de acteur, die binnenkort te zien is in de Hollywood-film The Hitman's Bodyguard, tegen FHM.


"Ik ben blij dat ik leuke dingen mag doen in Nederland. Dat ik in Duitsland, Frankrijk en Engeland mooie rollen mag spelen in series en films. Zo’n rol in The Hitman's Bodyguard is lachen en leuk, maar inhoudelijk niet de grootste uitdaging", aldus Barry.

In The Hitman's Bodyguard speelt Barry naast acteurs als Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds en Gary Oldman. "Het is ontzettend gaaf om mee te werken aan zo’n grote productie", vindt Barry. "Ook ik ben dan weer een jongetje van vijf op de set."

Reacties