×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Next One-zanger Piet Schilder (62) overleden

10.08.2017 -

De Volendamse zanger Piet Schilder is op 62-jarige leeftijd overleden. In de zeventiger jaren maakte hij deel uit van de groep Next One en tegenwoordig was hij nog te zien en te horen in de Tribute To The Cats Band.


‘Rust zacht vriend,’ schrijft manager Aloys Buijs bij een foto van Piet. Als zanger scoorde Piet met de groep Next One hits met nummers als Little Spanish Sailor, Goodbye Ann Louisa en Realité en de ode aan hun plaatsgenoten The Cats, met als titel Cats Forever in 1982.

Van de groep Next One kwamen Dirk van der Horst en John Meijer uiteindelijk bij BZN terecht. Piet had in Volendam een juwelierszaak. Optreden deed hij nog met de Tribute To The Cats Band.

 

Foto: Instagram Aloys Buijs

Reacties