×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding Brad en Angelina van de baan?

09.08.2017 -

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn nog steeds niet gescheiden. Dat zegt een bron tegen Us Weekly. De twee zouden geen haast hebben met het tekenen van de papieren, waardoor een hereniging gloort.


"De scheiding is van tafel", beweert de bron van Us Weekly zelfs. "Ze hebben in de afgelopen maanden helemaal niets gedaan om de scheiding in gang te zetten en niemand denkt nog dat dat binnenkort wel gaat gebeuren."

Angelina vroeg in september een scheiding aan, naar verluidt nadat Brad een van hun zes kinderen had geslagen. Afgelopen maand sprak ze zich voor het eerst over de breuk in Vanity Fair. De actrice en VN-ambassadrice vertelde onder meer dat de periode na de breuk de zwaarste uit haar leven was en dat ze sterk probeerde te blijven voor de kinderen. Ook kampte Angelina met gezondheidsproblemen.

Bron: © ANP

Reacties