×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emotioneel afscheid Glen Campbell door dochter

09.08.2017 -

Ashley Campbell heeft via social media op emotionele wijze afscheid genomen van haar vader Glen Campbell. De countryzanger overleed dinsdag op 81-jarige leeftijd. Ashley plaatste een foto waarop te zien is hoe ze de hand van haar vader vasthoudt.


In het bijschrift schrijft ze dat ze veel aan haar vader heeft te danken. Ze spreekt de wens uit dat Glenn lang herinnerd zal worden vanwege zijn muziek en zijn geweldige persoonlijkheid. De post op Instagram werd al snel door ruim vijfduizend mensen geliket. Een van haar volgers schreef dat ze zich daarover geen zorgen hoeft te maken. “Wat er ook gebeurt; hij zal altijd in onze herinnering blijven”, staat er te lezen. “Hij leerde ons van countrymuziek te houden. Waarschijnlijk leert hij de engelen hetzelfde.”

De inmiddels dertigjarige Ashley is in de voetsporen van haar vader getreden. In 2015 maakte ze haar muzikale debuut met het nummer Remembering en in de documentaire I’ll Be Me over de afscheidstournee van haar vader is ze ook te zien met die song over alzheimer. Glen Campbell leed aan die ziekte.

 

Reacties