×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard wil Albert Verlinde opvolgen

09.08.2017 -

Als RTL een opvolger zoekt voor Albert Verlinde, dan is Patty Brard in de markt. Dat zei ze woensdagochtend bij 100% NL toen presentator Lars Boele haar vertelde dat Albert stopt met RTL Live. “Daar ben ik wel voor in”, zei Patty.


Over een paar weken stopt Patty zelf met haar programma Shownieuws bij SBS. Ze gaat definitief verhuizen naar Ibiza omdat haar partner Antoine daar veel kan werken. Patty komt zo nu en dan nog wel even terug naar Nederland voor enkele projecten.

“Ik kom alleen terug voor dingen die ik erg leuk vind om te doen”, zei Patty. De presentatie van RTL Live hoort daar zeker bij, liet ze doorschemeren. “Ik zou dat zeker overwegen.” Patty noemt RTL Live een leuk programma met leuke mensen. “En Albert deed dat heel goed.”

Reacties