×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe Sneijder-Cabau mee met Wesley naar Nice

08.08.2017 -

Yolanthe Sneijder-Cabau verhuist binnenkort naar Zuid-Frankrijk. Ze volgt haar man Wesley Sneijder die maandag een contract tekende bij de Franse voetbalclub OGC Nice.


Het stel, dat de afgelopen vier jaar in Turkije woonde, runt sinds twee maanden op Ibiza de loungeclub XaXa. Toch is dat voor Yolanthe geen reden om op het Spaanse eiland te blijven wonen. Samen met zoontje Xess Xava vertrekt ze naar de Cote d'Azur. "Uiteraard gaat zij mee", vertelt haar manager Xenia Kasper in het AD. "Ze heeft met hem in Istanbul gewoond, in Milaan en in Madrid. Ik vind dat niet meer dan normaal."

De verhuizing zal voor de voetbalvrouw niet gemakkelijk zijn. Onlangs liet ze weten dat Turkije een speciaal plekje in haar hart heeft. Turkije is een land “waar ik van hou, dat het hart voor mij heeft geopend en waar ik me thuis voel”, schreef Yolanthe in het Turks op Instagram.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties